Highfive, Bjarne!

søndag, maj 14, 2006

Christiania T-shirts


Christiania-debatten har i nogle år nu været et hot politisk issue, som alle har set sig nødsaget til at tilkendegive sin mening omkring.
Især unge mennesker har markeret sig med en gevaldig T-shirt kampagne. Næsten alle unge mellem 13 og 18 har tilsyneladende en "Bevar Christiania" T-shirt. På de danske efterskoler er T-shirten endog indført som skoleuniform (sammen med brune fløjlsbukser).
En sådan aktion kan dog sjældent iværksættes uden en re-aktion mobiliseres.
Dette var også tilfældet i T-shirt sagen, hvor efterskoleelevernes politiske modsætninger; flødedrengene, iværksatte deres egen T-shirt produktion med teksten: "Ryd lortet".
Nu hvor fronterne er trukket op, er vi alle nødsaget til at vælge side.
Men hvad hvis man nu ikke synes at det er særligt vigtigt at bevare christiania og samtidig ikke bekymrer sig om, hvorvidt de rydder stedet?
Det er tid til at åbne op for den tredje vej:

"Jeg er skideligeglad med hvad der sker med Christiania" T-shirten - bestil den på ligegladmedchristiania@hotmail.com - Gør det før du bliver tvunget til at vælge side mellem to ligegyldige altenativer - I know I will!

2 Comments:

  • "Jeg er skideligeglad med hvad der sker med Christiania" er et umådeligt bastant udsagn, fra en statskundskaber.
    Jeg mener nu at der på den ene side er fordele, men på den anden side er ulemper ved en eventuel bevarelse/rydning af Christiania. Faktisk så vil jeg ikke udelukke at der, under de rette betingelser, er en vis sandsandsynlighed for at de to muligheder ikke er gensidigt udelukkende, men muligvis overlapper hinanden.

    By Anonymous Anonym, at 3:08 AM  

  • Jeg så en butik inde i KBH som åbenlyst solgte både "Ryd Lortet" og "Bevar Christiania". Kapitalisme når det er bedst.

    By Anonymous Anonym, at 10:33 PM  

Tilføj en kommentar

<< Home